Kinesiologi

Kinesiologi er en slags muskeltest. Man spørger kroppen, mens svaret fås ved at trykke på armen og mærke, om man er stærk eller svag. Kinesiologi er opfundet af kiropraktor George Goodheart i 1960’erne. Han kendte til, at hjerne, muskler og organer er indbyrdes forbundet og får tilført energi fra den tilhørende meridian.
Her er et eksempel på, hvordan Gina arbejder:

”Når klienten har lagt sig godt til rette på briksen og slapper helt af, beder jeg vedkommende om at holde en arm strakt ud fra kroppen 45 grader op i luften og gøre den stærk. Herefter beder jeg klienten om at sige sit navn. Jeg trykker på armen, der stadig er stærk og ikke kan skubbes. Svaret er sandt. Jeg beder herefter ved kommende om at sige ’Jeg hedder Erik’, mens jeg trykker let på armen, der nu bliver svag og falder ned på madrassen. Udsagnet er usandt (med mindre klienten hedder Erik, naturligvis).
Nu ved klienten, hvordan kinesiologien fungerer, og så går selve behandlingen i gang.

Læs hele behandlingen i Gaven i maven™ Metodebog, som du kan købe HER

Jeg blev meget positivt overrasket over denne bog. ’Gaven i maven’ er meget inspirerende, og jeg synes, den tilbyder nogle konkrete råd og værktøjer, som er rigtig gode. Derudover er bogen meget fængende. Forfatteren tog mig rigtig godt med fra start, og jeg blev hurtigt grebet af at læse bogen. Jeg er typen, der hurtigt lægger en bog fra mig, hvis tempoet er for langsomt, men ’Gaven i maven læste på få dage, og jeg har planer om at læse den igen, da jeg synes der er rigtig mange ting i den, som jeg gerne vil bruge i min hverdag.

Caroline Rødsgaard