Om bogen

Gaven i maven - 3. udgaveSidder du lige nu og tænker, at dette bare er endnu en selvhjælpsbog, der kommer til at samle støv på reolen? Som du alligevel aldrig får brugt?
Så tør vi næsten love, at du tager fejl. Denne bog har nemlig et budskab, du ikke kan komme udenom. Ganske enkelt fordi du selv kan føle, at det er rigtigt, og fordi budskabet er let at integrere i din hverdag.

’Gaven i maven’ udkom første gang i bogform i 2014 som en introduktion til, hvordan Gina Asbjerg arbejder med metoden i sin klinik. En metode som hun selv har skabt ud fra mange års erfaring både som uddannet sygeplejerske og alternativ behandler.
Denne udgave har hun skrevet som en konkret metodebog, fordi hun gerne lære alle mennesker at blive mestre i deres eget liv. Hun fortæller, hvordan du med få og enkle redskaber kan finde frem til de hændelser/traumer, der har lagt sig i din mave, og hvordan du kan heale dem ved at flytte dem op i dit hjerte, som bedre kan håndtere den slags.

For at du kan hvile i dig selv, kræver det, at der er ro i din mave. Jeg vil med denne bog gerne udfordre din opfattelse af, hvad en god mavefornemmelse er. Og jeg vil vise, at den gængse opfattelse ikke holder stik.

"Har du lyst til at mærke den rigtige mavefornemmelse
og samtidig få alle gaverne i maven?
Så er det den helt rigtige bog, du har fået fat i"

Undrer det dig ikke, at der findes utallige negative udtryk om maven? Udtryk, der udtrykker alt fra utilpashed, overload og i værste fald pine og smerte.

’Jeg kan ikke rumme mere’, ’Jeg skal lige fordøje det’, ’Jeg har nervøs mave’, ’Det går lige i solar plexus’ og ’Det går lige i min mave’. Eller hvad med: ’Jeg er sulten efter viden’, ’Jeg er mæt af information’, ’Min mave rumler over for dette’ eller ’Det føles ikke rigtigt i maven’.

Alle disse udtryk er kendt i folkemunde.

Har du lyst til at mærke den rigtige mavefornemmelse og samtidig få alle gaverne i maven?
Så er det den helt rigtige bog, du har fået fat i. Alle gaverne kan nu blive dine, hvis du vælger at give omsorg til din underbevidsthed og derved pleje dit indre barn.

Bogen er en unik guide til, hvordan du selv kan tage ansvar for, om det er dig eller de tidligere hændelser, der skal styre dit liv.
Men selv om det er en selvhjælpsbog, så er det vigtigt for mig at slå fast, at du vil få langt det største udbytte af de forskellige redskaber, hvis du med hjælp fra en professionel kinesiolog får afdækket, hvilke temaet/hændelser/traumer, der har sat sig fast i din mave eller i dit hjerte.
Derefter kan du selv arbejde med healingen af dem.

Denne bog er simpelthen en gave til alle! Jeg fik den anbefalet, og så snart jeg havde læst bagsiden, vidste jeg, at der her var tale om en helt anden type selvhjælpsbog, på et helt andet niveau. Den er fyldt med gode eksempler, som man kan relatere til, og den er skrevet på en måde, så alle kan læse med og opdage gaverne i maven.
Bogen er interessant og lærerig læsning i sig selv, og så går den i dybden med metoden til at blive mester i sit eget liv. Derfor er bogen lige til at hive ned fra hylden, når man engang i mellem har behov for lidt hjælp til at håndtere følelserne. Den har min varmeste anbefaling!

Nikoline S.

Lektørudtalelse:
Praktisk bog med letforståelig tilgang til at bevidstgøre og håndtere traumatiske følelser fra barndommen ud fra en personlig ’skodliste’, der ligger ubearbejdet i maven. Meget anvendelig til de, som vil søge alternativ behandling.