Metoden

Gaven i maven-metoden er på alle måder unik. Dels er den skabt af Gina Asbjerg ud fra mere end 30 års behandlererfaring, og dels tager den udgangspunkt i kroppen på en helt ny måde. En måde som gør, at du kan heale gamle og ubevidste traumer ved ganske enkelt at identificere dem og derefter flytte dem ved hjælp af redskaber som kinesiologi, tankefeltterapi og The Healing Code. Redskaber, der er så enkelt, at alle kan anvende dem. Uanset baggrund og alder.
Metoden arbejder ud fra den overbevisning, at der nede i din mave ligger alle hændelser og følelser af negativ karakter, som stammer helt tilbage fra din fødsel og op til du er 12-13 år. Det er hændelser, som du ikke har kunnet bearbejde på daværende tidspunkt, fordi du måske var for ung til at sætte ord på oplevelsen, eller fordi hændelserne ganske var for voldsomme til, at du kunne håndtere dem.

De fleste behandlingsformer, der beskæftiger sig med personlig udvikling, går ud på at kultivere dine tanker, dine følelser og dine handlinger, så du bliver en bedre udgave af dig selv. Dette kaldes også ‘at blive bevidst’.
Gina Asbjerg mener, det er svært at kultivere sine tanker og sine handlinger, så længe man har negative følelser liggende maven. Og så længe dine følelser ligger i din mave, er de grundlaget for det, du tiltrækker.

”Min opfattelse som behandler med Gaven i Maven-metoden er, at vi har fået en krop for at bruge den, og din mave giver dig de tydeligste signaler og følelser, når noget gør ondt i dit liv.
Det, du er, er det, der ligger i din mave. Du tiltrækker nøjagtigt det dine følelser vibrerer, og dette bliver din virkelighed. Så vibrerer du mangel, får du mere mangel, vibrerer du angst, får du mere angst, og vibrerer du tillid, får du flow, synergi og synkronisitet.

"Du kan gå til samtaler eller kropsterapier af forskellig slags, og du kan blive bevidst om temaer og om, hvor i din krop tingene har sat sig. Men problemet sidder der stadig, for kroppen husker alt."

Det er ikke dine tanker, der bestemmer din vibration, for som allerede nævnt går følelser forud for tanker, og de tanker, du får adgang til, er bestemt af din følelsesmæssige frekvens.
Gaven i maven-metoden kan altså være med til at ændre din vibration ved at flytte traumerne fra maven op til hjertet, hvor du kan mestre dem som en erfaring. Du går fra at være offer til at være mester i dit eget liv, for i maven tror du, men i dit hjerte ved du.

Så nu spørger jeg dig: Har du lyst til at tiltrække noget andet og mere, end det du gør i dag? Har du lyst til rejsen mod frivillig hjerteovergivelse? Har du lyst til at udveksle med det bevidste Univers? Har du lyst til at føle dig et med det, der er større end dig? Mit næste spørgsmål er: Har din mave det godt – eller har du tværtimod en mave og et solar plexus, som lider?
Tiden er ikke længere til, at vi skal løbe fra den ene behandler til den anden.

Du letter dit sind og kroppens smerte, men din vibration er den samme, så længe følelserne ligger i maven.
Og nu er det, jeg fortæller dig: Du kan selv!
Du skal bruge din bevidsthed til at bevidstgøre din underbevidsthed og derved hele dine psykiske ar. Det kan ingen andre gøre lige så godt som dig. Herefter vil du gå fra at være offer for dine følelser til at kunne mestre dem.

Når du mestrer dine følelser, venter der dig en bonusgave. En gave, der overgår alle andre gaver, for med fred og ro i maven vil du endelig være i stand til at følge dit hjerte.

Jeg kan kun sige, hvad venter du på? Jeg har ventet alt for længe – 14 års terapi, 117 forskellige arbejdspladser og alt for mange forliste forhold til både mænd og venner... og meget mere. GID JEG HAVDE LÆST BOGEN noget før. Bogen kan sagtens guide dig til et bedre og mere helt hjerte – jeg taler med mit hver dag ... så SÆT I VÆRK!

Lotte Bonné

Hvis du kan svare ja til flere af nedenstående spørgsmål, så vil denne bog kunne hjælpe dig til at få en radikalt bedre tilværelse:

 • Trækker du vejret overfladisk, og holder du ofte vejret, når du ønsker at være nærværende i selskab med andre mennesker?
 • Oplever du, at negative følelser og situationer går lige i maven?
 •  Kan du godt lide at have kontrol over alting, og forsøger du altid at regne ’tingene’ ud?
 • Bekymrer du dig meget om børn, pårørende, helbred, arbejde, økonomi, fremtid osv.?
 • Kender du til følelsen af meningsløshed og rastløshed?
 • Genkender du nemt offerfølelsen, som også opstår i din mave?
 • Har du svært ved at være til stede i nuet?
 • Oplever du ofte at have tankemylder, der er svær at stoppe?
 • Har du et overforbrug af mad, sukker, alkohol, røg etc., fordi det dulmer dine følelser?
 • Har du en tendens til at være depressiv?
 • Har du en mening om alt og alle, og er tingene enten gode eller dårlige – sorte eller hvide?
 • Har du en overordnet følelse af ensomhed?
 • Har du svært ved at stole på andre mennesker?
 • Har svært ved at finde din vej i livet – den vej, som kun du kan gå?
 • Har du det svært med nye, uforudsigelige ting?
 • Kender du til følelsen af ikke at føle dig god nok, ikke at være tilstrækkelig dygtig, smuk, slank, intellektuel, social eller sjov?
 • Har du svært ved at acceptere dit liv her og nu – og sætter du dig mål, der er motiveret ud fra en ikke-accept af det liv, du har nu og her?
 • Planlægger du f.eks. at: ’Når jeg er færdig med min skole, mit arbejde, går på pension, får tabt mig osv. så vil jeg få og have det meget bedre?